Meer resultaten voor fiets ombouwen naar elektrische fiets

fiets ombouwen naar elektrische fiets
FMH Motor Maak van uw eigen fiets een elektrische fiets.
Waarom uw fiets ombouwen? U beschikt over een goede jonge gebruikte fiets, waarvoor u momenteel niet erg veel terug krijgt bij inruil op een elektrische fiets. Of heeft u een speciale fiets of een fiets waar u erg aan gehecht bent. Wilt u dan toch elektrisch fietsen? Dan is de FMH Motor ombouwset elektrische fiets dé uitkomst voor u. Voor minder dan het verschil in prijs tussen een gewone fiets en een elektrische fiets heeft u onze ombouwset elektrische fiets inclusief BTW en verzending. De FMH Motor ombouwset elektrische fiets bevat alle benodigde onderdelen om je eigen fiets om te bouwen naar een elektrische fiets!
Ombouwset SPORTIEF: snelle motor, 48v bidon frame accu, 40km/uur speedbike e-BIKE EFOS ombouwset om u fiets elektrisch te maken.
Ombouwset midden motor accu. 0 Product In de winkelwagen. Ombouwset midden motor accu. Ombouwset SPORTIEF: snelle motor, 48v bidon frame accu, 40km/uur speedbike 47500., Trapsensor magneetschijf 1250., Ombouwset EXCELLENT 250w motor, accu tot 200km, LCD-display 67500., lader accu fiets 4000.,
Ombouwset elektrische fiets E-fietsspecialist.
Het ombouwsysteem werkt hetzelfde als een kant-en-klare elektrische fiets in de winkel. Vanaf het moment dat je begint te trappen helpt de motor mee met de pedaalondersteuning. Het ombouwen van uw fiets naar elektrisch is goed zelf te doen, maar we nemen de installatie graag voor u uit handen.
Ombouwen van u fiets met Elektrische fiets ombouwset van e-BIKE EFOS, ombouwen naar elektrische.
Fiets ombouwen naar een elektrische fiets kan een elektrische fiets ombouwset, bij EBIKE EFOS gevestigd Loo 4, 5571KR Bergeijk. EBIKE EFOS verkoopt elektrische fiets ombouwpakketen en onderdelen om van u gewone fiets een elektrische fiets te maken. EBIKE EFOS verkoopt ook op maat gemaakte elektrische fietsen.
Ombouwset elektrische fiets Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Als je kiest voor zelf ombouwen, check dan of de geadverteerde prijs inclusief verzendkosten is. Zo niet, vraag op wat de verzendkosten zijn. Vraag ook de garantievoorwaarden op en vergelijk deze met andere aanbieders. En check bij de fietsfabrikant of leverancier van de fiets of deze fiets wel geschikt is voor inbouw van ondersteuning. Van sommige merken en types is bekend dat de frames en specifiek de voorvork de hogere krachten niet aan kunnen. Dan wordt de ombouw ook ten sterkste afgeraden. Er bestaan ook systemen waar alle techniek in het wiel is ingebouwd. Wij hebben in mei 2015 zo'n' wiel van Rool'in' gereviewed. In onderstaande tabel kun je direct doorklikken naar verschillende importeurs/fabrikanten. Het overzicht is niet volledig en de aangeboden sets zijn door ons niet getest. Wellicht moet je ook je fietsverzekering aanpassen vanwege de toevoeging van dure onderdelen. Toch liever een kant-en-klare e-bike? Bekijk de laatste testresultaten of vergelijk zelf elektrische fietsen.
Ombouwset elektrische fiets RAT Holland.
Ombouwset voor een elektrische fiets. Een elektrische fiets maken door uw bestaande fiets om te bouwen naar een elektrische fiets? Voor iedere fiets en voor ieder budget hebben wij een ombouwset die van u fiets een e-bike maakt. U kunt er voor kiezen om uw gewone fiets zelf om te bouwen of u kunt bij een van onze dealers terecht voor professionele ombouw van uw fiets en goede service.
Van gewone" fiets naar een elektrische fiets Elektrischefietsen.com.
Al eens gedacht om uw normale fiets om te bouwen naar een elektrische fiets? Lees hieronder hoe en welke verschillende mogelijkheden hiervo o r zijn. Voor het ombouwen van gewone fietsen naar elektrisch zijn er diverse merken om uw fiets naar uw eisen om te bouwen.
Ombouwset Elektrische Fiets Ebike Kits Fietsunie.nl.
Elke fiets kan worden omgebouwd tot een elektrische fiets. Het aanbrengen van onze ombouwsets op je bestaande fiets vraagt niet veel kennis. Mocht je echter twijfel hebben in je handigheid, dan kunnen wij ook jou fiets ombouwen naar een elektrische fiets.

Contacteer ons